Студія “квартал 95” відхрестилася від ухилянта і втікача руслана ханумака

Пресслужба студії “квартал 95” заперечила участь актора руслана ханумака у їхніх проєктах.

Як повідомляє пресслужба Студії “Квартал 95”, актор не співпрацює з командою від 2021 року. Тож вони не мають жодного стосунку до Руслана Ханумака й наголошують на недостовірності деякої інформації, яка шириться Мережею.

“Щодо вчинку Руслана Ханумака, новина про якого розлетілася по ЗМІ. Хочемо зазначити, що Руслан Ханумак ніколи не був штатним працівником Студії “Квартал 95”. Студія раніше співпрацювала з Русланом як зі сценаристом, режисером та актором тільки на умовах договорів замовлення. Від 2021 року Студія “Квартал 95” не має з Русланом Ханумаком ніяких цивільно-правових та трудових відносин. Отже, некоректно називати його зіркою чи тим більше актором Студії “Квартал 95”. Всі актори “Кварталу” перебувають в Україні”, — йдеться в офіційній заяві Студії “Квартал 95”.

Нагадаємо, актор Руслан Ханумак днями заявив про свій виїзд з України до США. За його словами, це сприятиме їхнім частішим зустрічам з сином, який проживає там не один рік. Також артист вже пояснив, як йому вдалося перетнути кордон під час війни й кому він “завдячує”.

Правда України

0 thoughts on “Студія “квартал 95” відхрестилася від ухилянта і втікача руслана ханумака

leave a reply: